lördag 19 augusti 2017

3 fantastiska takbarer i Singapore.

Jag som älskar höga byggnader och alltid är på jakt efter bästa utsikten trivdes i Singapore. Staden har gott om skyskrapor med takbarer och City lover besökte så klart några av dem.


LeVeL33


Takbar LeVeL33 är värdens högsta urbana mikrobryggeri och är du en öl-älskare, är det ett ställe för dig. Interiören matchar temat "ölbryggeri" och utsikten är toppen.

Som namnet antyder ligger det uppe på 33 våningen i Marina Bay Financial Center (MBFC) och stället verkar vara populär för afterwork träffar.

Takbar -ölbryggeri i Singapore


bästa takbarer i Singapore

bästa utsikt i Singapore

Vi åt här även middag och på menyn stod en del intressanta maträtter. Vad sägs om till exempel känguru kött? Maten serverades fint upplagt men portionerna var allt annat än stora. Det var däremot notan som efteråt kom in.


Senare läste jag någonstans att stjärnkocken Gordon Ramsay hade också kritiserat deras mat och sagt att citronen i Fish & Chips var större än fisken... Men utsikten från takbaren är fantastisk så skippa maten, beställ en öl eller en drink och gå direkt ut till terrassen.

terrassen på LeVeL33- Singapore

Sky on 57 på Marina Bay Sands Hotel.


Det finns flera barer och restauranger uppe i det spektakulära hotellet Marina Bay Sands, bland annat CeLaVi men vi besökte rooftopbaren Sky on 57 och blev inte besvikna. Vilken utsikt! Man kunde se över hela The Bay området och så långt som till flygplatsen.

fantastisk takbar i Singapore

bästa utsikten i Singapore


Är man i Singapore måste man testa Singapore Sling. Att avnjuta denna klassiska cocktailen med den grymmaste utsikten var en perfekt avslutning på dagen.

Singapores takbarer

Singapore från ovan


BayWatch @Jen


BayWatch @Jen hittar du på 19 våningen av Hotel Jen Orchardgateway. Det här hotellet ligger mitt i shoppinggatan Orchard. Är du inte sugen på shoppingen men det är ditt sällskap kan du istället tillbringa lite egentid uppe i takbaren med en fin utsikt över staden. Eller så kom hit på kvällen - det skall jag göra nästa gång jag är i Singapore.

cool takbar i Singapore


Vi kom hit mitt på dagen när det var så varmt att man ville antingen sitta i vattnet eller i skuggan. Eftersom vi inte bodde på hotellet fick vi göra det sistnämnda. Med en kall öl och strawberry mojito kunde vi en sista gång blicka ut mot Singapores skyline för att så småningom bege oss hemåt.


bästa takbarer i Singapore


Gillar du inte takbarer? HÄR tipsar jag om en annan plats för bästa utsikten i Singapore.


PS Välkommen att läsa mer om Singapore HÄR.

4 kommentarer:

 1. Meeeen vad trevligt. Älskar takbarer!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag älskar också utsikt över städer man besöker! Detta står också på min bucket list :)

  SvaraRadera
 3. Nej hvor sjovt, Dita at du lige som os jagter den gode udsigt. Singapore er bestemt også en by som har masser af muligheder for dette og er en imponerende by set fra oven. Tak for gode tips til et evt. næste besøg.
  /Annette

  SvaraRadera
 4. Wow vilka ställen. Har endast varit på Marina Bay Sands, men det var så coolt och jag åker gärna tillbaks. :)

  SvaraRadera